Baan in de metaaltechniek regio Amsterdam

Persoonlijke aandacht

Gecertificeerd leer- en werkbedrijf

Meer dan 50 jaar ervaring

Home » Baan in metaaltechniek AmsterdamZoek je een baan in de metaaltechniek in de regio Amsterdam? Dan heeft Joba in Heemskerk diverse openstaande vacatures die jouw carrière in de metaalbewerking naar een hoger niveau kunnen tillen. Of je nu een ervaren metaalbewerker bent of net begint, wij bieden je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en innovatieve omgeving.

Bent u geïnteresseerd in onze vacature?

Neem dan contact op

heftrucks

Wij hebben de ideale baan in de metaaltechniek voor jou

Werken in onze machinefabriek betekent dat je toegang hebt tot een eigen machinepark waar je kunt werken aan uitdagende projecten. Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde metaalbewerkers. In ons team heerst een gezellige sfeer en we leiden onze nieuwe medewerkers intern op, zodat iedereen de kans krijgt om te groeien en te leren. Als gecertificeerd werk- en leerbedrijf zorgen wij ervoor dat je alle tools in handen krijgt om te excelleren in jouw baan in de metaaltechniek.

 

Reageer direct op een van onze vacatures

Ben jij op zoek naar een baan in de metaaltechniek en klaar om je aan te sluiten bij een team van professionals? Solliciteer dan nu door een e-mail te sturen naar: info@jobaheemskerk.nl. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die willen bijdragen aan ons succes en verwelkomen jou graag in het team van onze machinefabriek in Heemskerk. Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets groots en ontwikkel jezelf binnen de metaaltechniek bij ons!

KWTHarsveldTATABergschenhoek