Metaalbewerker gezocht nabij Haarlem

Persoonlijke aandacht

Gecertificeerd leer- en werkbedrijf

Meer dan 50 jaar ervaring

Home » Metaalbewerker gezocht HaarlemBen jij de metaalbewerker die gezocht wordt in de regio Haarlem? Joba in Heemskerk is op zoek naar getalenteerde metaalbewerkers die ons team komen versterken. Wij bieden een dynamische werkplek waar je jouw vaardigheden in de metaaltechniek verder kunt ontwikkelen.

Bent u geïnteresseerd in onze vacature?

Neem dan contact op

heftrucks

Gezocht: leergierige metaalbewerker

Voor onze machinefabriek nabij Amsterdam zijn wij op zoek naar een leergierige metaalbewerker. Werken als metaalbewerker bij ons betekent dat je deel uitmaakt van een team dat voortdurend streeft naar innovatie en kwaliteit. Wij bieden je een baan in de metaaltechniek waarbij je de mogelijkheid krijgt om je technische kennis uit te breiden en praktische ervaring op te doen in een uitdagende omgeving. Ervaring is niet noodzakelijk, want wij willen je graag intern opleiden als gecertificeerd leer- en werkbedrijf. Denk jij te voldoen aan de kwaliteiten die door ons gezocht worden in een metaalbewerker? Dan willen we graag kennis met je maken.

 

Reageer direct op onze vacature

Ben jij de veelzijdige en leergierige metaalbewerker die gezocht wordt om ons team te versterken? Als jij gelooft dat je de vaardigheden en de drive hebt om te excelleren in de metaalbewerking, dan willen wij graag van je horen. Reageer direct door een e-mail te sturen naar info@jobaheemskerk.nl en mogelijk maak jij binnenkort deel uit van ons professionele team. Mis deze kans niet om je carrière als metaalbewerker naar een hoger niveau te tillen!

KWTHarsveldTATABergschenhoek