Vacature in de metaalbewerking nabij Haarlem

Persoonlijke aandacht

Gecertificeerd leer- en werkbedrijf

Meer dan 50 jaar ervaring

Home » Vacature metaalbewerking HaarlemBen je op zoek naar een vacature in de metaalbewerking in de buurt van Haarlem? Joba in Heemskerk heeft een leuke vacature voor jou! Onze fabriek is continu in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe talenten die ons team komen versterken. Lees hier snel meer over wat wij jou kunnen bieden.

Bent u geïnteresseerd in onze vacature?

Neem dan contact op

heftrucks

Wij hebben een vacature in de metaalbewerking voor jou

Onze vacature in de metaalbewerking biedt een unieke kans om als frezer aan de slag te gaan binnen een dynamische omgeving. Onze machinefabriek, gelegen nabij Amsterdam, voert talloze diensten uit in de metaalindustrie. Je komt terecht in een gezellig team, wordt intern opgeleid in ons gecertificeerde leer- en werkbedrijf, en krijgt de kans om te werken aan diverse en uitdagende projecten.

Wat verwachten wij van jou?

Voor onze vacature in de metaalbewerking zoeken we iemand met een sterke affiniteit voor techniek, die graag wil werken in de metaalindustrie. Ervaring is een pluspunt, maar geen must, aangezien wij je intern nog verder opleiden. Wij waarderen vooral je motivatie en de wil om te leren en te groeien binnen ons bedrijf.

 

Solliciteer direct!

Heb je interesse in onze vacature in de metaalbewerking? Reageer direct! Stuur een e-mail naar info@jobaheemskerk.nl met je cv en motivatiebrief. Dit is je kans om deel uit te maken van een vooruitstrevende machinefabriek en je carrière in de metaalindustrie naar een hoger niveau te tillen.

KWTHarsveldTATABergschenhoek