Werken als frezer regio Alkmaar

Persoonlijke aandacht

Gecertificeerd leer- en werkbedrijf

Meer dan 50 jaar ervaring

Home » Werken als frezer AlkmaarWil je werken als frezer bij Joba in Heemskerk, vlak bij Alkmaar? Wij hebben volop werk liggen om te frezen en zijn op zoek naar iemand die ons team komt versterken. Het frezen van diverse materialen biedt je een kans om technisch inzicht te ontwikkelen en te werken met geavanceerde apparatuur in een veelzijdige industrie.

Bent u geïnteresseerd in onze vacature?

Neem dan contact op

heftrucks

Werken als frezer: wat ga je doen?

Als frezer is geen enkele dag hetzelfde. Je wordt intern opgeleid om vaardig te worden met onze apparatuur en leert de fijne kneepjes van het vak voor verschillende materialen. Frezen als werk vraagt om precisie en een goed begrip van zowel machines als de materialen die je bewerkt. In ons eigen machinepark leer je alles over de veelzijdige toepassingen van frezen, waardoor je een echte specialist kunt worden binnen onze veelzijdige machinefabriek.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij ons werk je in een hecht team en word je intern opgeleid. We bieden je de kans om door te groeien binnen ons gecertificeerd leer- en werkbedrijf. Werken in onze machinefabriek betekent dat je continu nieuwe vaardigheden ontwikkelt en bijdraagt aan hoogwaardige producten. Je krijgt alle ondersteuning om je te ontwikkelen tot een volwaardige metaalbewerker.

Stuur ons jouw gegevens

Ben je enthousiast geworden en klaar om als frezer aan de slag te gaan? Frezen is divers en uitdagend werk dat wij uitvoeren voor bedrijven in de omgeving van Amsterdam. Geen dag is bij ons hetzelfde. We nodigen je ook uit om te solliciteren als je interesse hebt om als metaalbewerker in onze dynamische omgeving te werken. Stuur je cv en motivatie naar info@jobaheemskerk.nl en start je carrière in de metaaltechniek bij ons!

KWTHarsveldTATABergschenhoek