Werken als metaalbewerker vlak bij Haarlem

Persoonlijke aandacht

Gecertificeerd leer- en werkbedrijf

Meer dan 50 jaar ervaring

Home » Werken als metaalbewerker HaarlemZoek je een baan waarbij je kunt werken als metaalbewerker in de regio Haarlem? Bij Joba in Heemskerk hebben we de perfecte positie voor jou. Wij zoeken enthousiaste mensen die hun carrière in de metaalbewerking willen starten of voortzetten. Lees snel meer over wat wij zoeken in een kandidaat!

Bent u geïnteresseerd in onze vacature?

Neem dan contact op

heftrucks

Kom bij ons werken als metaalbewerker

Werken als metaalbewerker in onze machinefabriek betekent dat geen enkele dag hetzelfde is. We waarderen een positieve instelling en een leergierige mentaliteit, want wij leiden al onze nieuwe collega’s intern op. Ervaring in de metaalbewerking is dus niet per se nodig om bij ons aan de slag te kunnen gaan. Zo kun je altijd beginnen met werken in de metaalindustrie.

Dit mag je van ons verwachten

Als je komt werken als metaalbewerker bij ons, zorgen wij voor jouw ontwikkeling. Je wordt intern opgeleid en leert alles over het omgaan met de machines in ons uitgebreide machinepark. Je komt terecht in een gezellig team dat samenwerkt aan uiteenlopende projecten. Bovendien zijn wij een gecertificeerd leer- en werkbedrijf, wat jouw carrière alleen maar ten goede zal komen.

Solliciteer en kom bij ons werken

Er wordt een metaalbewerker gezocht die ons team wilt versterken. Denk jij dat je de ideale kandidaat bent en wil je werken als metaalbewerker bij een toonaangevend bedrijf? Aarzel dan niet en stuur je cv en motivatie naar info@jobaheemskerk.nl. Wij kijken uit naar je reactie en misschien word jij wel onze nieuwe collega in Heemskerk!

KWTHarsveldTATABergschenhoek