Werken in een machinefabriek nabij Haarlem

Persoonlijke aandacht

Gecertificeerd leer- en werkbedrijf

Meer dan 50 jaar ervaring

Home » Werken in machinefabriek HaarlemWil je werken in onze machinefabriek vlak bij Haarlem? Joba in Heemskerk heeft diverse vacatures openstaan die jou de kans bieden om je carrière in de metaalindustrie een boost te geven. Als je geïnteresseerd bent in techniek en metaalbewerking, is dit jouw kans om deel uit te maken van een dynamisch en innovatief team.

Bent u geïnteresseerd in onze vacature?

Neem dan contact op

heftrucks

Werken in onze machinefabriek: wat bieden wij jou?

Werken in onze machinefabriek betekent dat je terechtkomt in een interessante en gezellige werkplek waar je intern wordt opgeleid en constant nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Wij zijn een gecertificeerde leer- en werkplek, wat betekent dat we veel waarde hechten aan de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers. Daarnaast bieden we vacatures in de metaalbewerking aan die jou de kans geven om jezelf te ontwikkelen binnen de fascinerende wereld van de metaalindustrie.

Reageer op een van onze vacatures

Heb je interesse om te werken in onze machinefabriek en ben je klaar om een stap te zetten in een spannende en uitdagende omgeving door te gaan werken in de metaalindustrie? Reageer dan nu op een van onze vacatures. We nodigen je graag uit voor een gesprek in onze machinefabriek nabij Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team dat voorop loopt in de metaaltechniek. Stuur ons je sollicitatie door te e-mailen naar info@jobaheemskerk.nl.

KWTHarsveldTATABergschenhoek