Werken in de metaalindustrie nabij Alkmaar

Persoonlijke aandacht

Gecertificeerd leer- en werkbedrijf

Meer dan 50 jaar ervaring

Home » Werken in metaalindustrie AlkmaarWil je werken in de metaalindustrie bij Joba in Heemskerk, vlak bij Alkmaar? Dan hebben wij interessante vacatures in de metaalindustrie voor je. We zijn continu op zoek naar gemotiveerde kandidaten die hun vaardigheden willen inzetten en ontwikkelen binnen onze dynamische sector. Onze fabriek is een hub van innovatie en techniek waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan.

Bent u geïnteresseerd in onze vacature?

Neem dan contact op

heftrucks

Werken in de metaalindustrie: welke vacatures hebben wij?

Als veelzijdige machinefabriek bieden we diverse banen aan, zodat jij kunt werken in de metaaltechniek. Zoek je naar een uitdagende baan als frezer of wil je aan de slag als metaalbewerker? Wij hebben vacatures in de metaalindustrie die jou de kans bieden om je technische skills te gebruiken en verder te ontwikkelen. Onze fabriek is de ideale plek om te groeien in je vakgebied.

Wat kun je van ons verwachten?

Solliciteren naar een baan in onze metaalindustrie betekent kiezen voor een stabiele werkgever met meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn een gecertificeerd werk- en leerbedrijf dat personeel intern opleidt en ontwikkelt. Bij ons werk je in een gezellig team waar collegialiteit en professionaliteit hand in hand gaan. We zetten ons in voor jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. Dus kom werken in de metaalindustrie door te reageren op een van onze vacatures!

Solliciteer direct!

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je carrière en wil je werken in de metaalindustrie binnen een leuk team? Stuur je motivatiebrief en cv naar ons gespecialiseerde bedrijf via info@jobaheemskerk.nl. Ontdek de kansen en start jouw toekomst in een van de meest boeiende sectoren van de techniek. Solliciteer nu en wordt onderdeel van ons deskundige team!

KWTHarsveldTATABergschenhoek